Spirulina pulbere sau spirulina tablete, cum este mai bine să consumăm acest superaliment?

Spirulina pulbere sau spirulina tablete? - NaturaFresh - Spirulina pulbere sau pastile

Un ghid complet despre ce e spirulina și care sunt caracteristicile ei îl găsiți aici.

Adevărul este că nu există o varianta „mai bună”. Exista doar varianta care este mai comodă pentru noi sau cea care este mai potrivită fiecărei situații. Spre exemplu, pentru unii dintre noi poate este mai comod să luăm câte o tableta de spirulina, cu un pahar de apă, și să fim mai rapizi în acest proces. Alții, poate preferăm sa adaugăm un plus de substanțe nutritive smoothie-urilor și altor băuturi sănătoase pe care le putem savura cu o linguriță de spirulină pulbere adaugată.

Recomandări produse:

Spirulina pentru copii

Spirulina pentru copii se găsește cel mai frecvent sub formă de tablete, dar de dimensiuni mai mici, care să fie potrivite ca gramaj și nivel de concentrație, precum și mai comod de consumat pentru cei mai mici. Probabil cel mai potrivit mod de consum este acesta, deoarece este cel mai rapid pentru copii să ia o tabletuță, alături de un pahar de apă, la fiecare dintre mesele principale. Astfel se asigură doza optimă recomandată zilnic. Mai multe detalii despre beneficiile ce le au copiii din consumul de spirulină în articolul redactat de Global Spirulina Network.

Recomandări produse:

  • Spirusaur – Spirulina pentru copii – produsă în România, în curând disponibilă

Spirulina și chlorella

Spirulina și chlorella este o combinație des întâlnită între produsele oferite spre consum. Aceste 2 cianobacterii sunt considerate ca fiind între cele mai bogate în substanțe nutritive superalimente din lume. Chlorella se găsește adeseori în combinații cu spirulină, însă se găsește și sub formă pură.

Recomandări produse:

Spirulina pulbere într-un mix sănătos

Spirulina pulbere într-un mix sănătos se găsește sub diferite forme și în diferite amestecuri pentru consum, în combinații cu alte superalimente sau cu alte ingrediente considerate importante într-o dietă echilibrată și în diete de detoxifiere.

Recomandări produse: