Project Description

Smoothie cu orz verde și iarbă de grâu - NaturaFresh - Sugestie de servire smoothie cu orz verde

Smoothie cu orz verde și iarbă de grâu – pentru o zi productivă și echilibrată!

Orzul verde este atât de bogat în nutrienți, încât poate acoperi orice deficit în alimentație, de aceea, este extrem de apreciat și consumat de către vegani și vegetarieni, fiindcă acoperă necesarul de vitamine, minerale și alte substanțe nutritive zilnice. Mai mult, are efect antioxidant, eficient în detoxifierea organismului și pierderea în greutate. Îmbunătățește sănătatea pielii, sistemul imunitar, reduce colesterolul și contribuie la o digestie sănătoasă. 

Iarba de grâu este cel mai cunoscut superaliment, conține peste 90 de minerale, precum sodiu, potasiu, calciu, sodiu și toți aminoacizii necesari organismului nostru. Iarba de grâu grăbește vindecarea arsurilor, rănilor, tăieturilor, zgârieturilor și mușcăturilor de țânțari. Mai mult, iarba de grâu încetinește procesul de îmbătrânire, crește elasticitatea pielei, tratează cariile dentare și combate erupțiile acneice. În plus, aceasta contribuie la înmulțirea celulelor roșii, regenerarea celulară, curățarea sângelui, organelor și tractului gastro-intestinal, precum și la accelerarea metabolismului.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Rețetă superalimente – Smoothie cu orz verde iarbă de grâu

Combină aceste două superalimente într-un smoothie energic și sănătos. Ajută-ți organismul să funcționeze în condiții optime pentru o viață de calitate.

DETALII

 • Timp de pregătire: 5 minute

 • Timp de preparare: 5 minute

 • Timp total: 10 minute

 • Calorii: aprox. 280 kcal

 • Grăsimi: 0,7 g

 • Carbohidrați: 56,9 g

 • Proteine: 10,4 g

INGREDIENTE

PAȘI

 • Adaugă toate ingredientele în robotul de bucătărie și amestecă-le până vei obține o compoziție omogenă;

 • Dacă ți se pare prea gros, atunci adaugă apă, iar dacă e prea subțire, atunci mai adaugă o banană.

DESCOPERĂ MAI MULTE REȚETE

Descoperă pe magazinul online NaturaFresh  și alte superalimente sub diverse forme. De asemenea, vei găsi pe blogul NaturaFresh o mulțime de articole dedicate superalimentelor.

INGREDIENTE LA ÎNDEMÂNA TA

Share this recipe

Abonează-te la newsletterul NaturaFresh!

Abonează-te la newsletterul NaturaFresh, pentru a fi mereu la curent cu promoțiile și reducerile pregătite pentru tine, precum și cu cele mai noi informații și rețete publicate pe blog.

  Promitem să îți scriem doar cu recomandări pentru sănătatea ta, pentru o dietă și un stil de viață natural!